LPG KROPP/Lipomassage

LPG KROPP/Lipomassage

 Lipomassage – cellulär bearbetning så att det lagrade fettet minskas

Använd LIPOMASSAGE för att permanent eliminera djup fettvävnad som inte försvinner med annan behandling, såsom motion eller olika dieter. Redan efter tre 40-minuters pass kommer du vanligen att se synliga resultat på din figur och inse att du blivit av med fett där du önskade!

LPG SYSTEMS För 30 år sedan lanserade LPG metoden Endermologie; den naturliga tekniken för fettreducering och helt non-invasiv kroppsskulptering för kvinnor och män som värnar om sin kropp och hälsa samt inre välbefinnande.LPGs världspatenterade teknik separerar vävnadslagren och stimulerar kroppens egna system att göra sig av med lagrat fett. Den patenterade tekniken med motoriserade rullar och undertryck i behandlingshandtaget, masserar din kropp så att Lipolysen/fettnedbrytningen kommer igång. Tekniken har kontinueriligt utvecklats och de positiva effekterna på både hälsa och skönhet fortsätter att överraska positivt. Dess effektivitet har idag ett solitt stöd i mer än 145 vetenskapliga studier, vilket gett LPG ett världsomfattande erkännande.

LGPs filosofi av 100 % naturliga metoder, ständig utveckling och vetenskaplig grund har visat sig vara framgångsrik. Efterfrågan är idag större än någonsin på mer LPGs naturliga och effektiva sätt att bevara skönhet och förbättra hälsan.

LÄS MER https://www.lpgmedical.com/en/

Boka tid
Layout mode
Header mode
Custom Theme Skin
Patterns Background