Ansiktsbahandling

Ansiktsbahandling

Date 30. juni 2016

 Ansiktsbehandling med 100% naturliga produkter

 Alla våra ansiktsbehandlingar är 100 % ekologiska och produkterna som används kommer från det välkända kvalitetsmärket PHYT´S. Förpackningarna som används till respektive behandling är ämnade för EN person, vilket garanterar perfekt hygien, istället för att använda samma produktförpackningar till flera kunder. I samtliga ansiktsbehandlingar ingår rengöring, peeling, serum, ansiktsmask, massage och ansiktskräm. Även make-up ingår om så önskas.

ERBJUDANDE: Vid köp av 5 behandlingar erhålls den 6:e gratis.

Våra ansiktsbehandlingar:

Utrensande anti-commedones PHYT´S (75 min) 650:-

Hudtyp: Fet och oren hy

Huvudingrediens: Timjan, magnesium, rosmarin, kamfer, kalcium

Resultat: Avlägsnar orenheter, portömning, fräschar upp huden

Beskrivning: En ekologikska ansiktsbehandling som på djupet rensar och återställer huden. Efter rengöring och mild peeling görs en ordentlig portömmning som avlägsnar orenheter. Resultatet blir en ny och fräsch hy. I behandlingen ingår även ansiktsmask, serum, ansiktskräm och ansiktsmassage. Kostnadsfri make-up efteråt (valfritt).

Boka tid

Kategori: Ekologiska ansiktsbehandlingar


Fuktgivande Soin Aqua PHYT´S (75 min) 895:-

Hudtyp: Torr och uttorkad hy

Huvudingrediens: Naturlig och vegetabilisk hyaluronsyra

Resultat: Återfuktar och fräschar upp huden

Beskrivning: En ekologiska ansiktsbehandling som definitivt släcker hudens törst. Efter rengöring och en mild peeling appliceras hyaluronsyran som tillför naturlig fukt. Resultatet blir en ny och fräsch hy. I behandlingen ingår även ansiktsmask, serum, ansiktskräm och ansiktsmassage. Kostnadsfri make-up ingår efteråt om så  önskas.

Boka tid

Kategori: Ekologiska ansiktsbehandlingar


Förnyande Vital Energy PHYT´S (75 min) 750:-

Hudtyp: Hy som är trött, stressad, saknar utstrålning

Huvudingrediens: vegetabilisk olja klorofyll, alger, rosépeppar, plankton

Resultat: ny glödande hy

Beskrivning: En ekologiska ansiktsbehandling som lämpar sig till hud som verkligen behöver ladda batterierna. Efter rengöring och mild peeling appliceras en boostande produkt som ger nytt liv åt huden. I behandlingen ingår även ansiktsmask, serum, ansiktskräm och ansiktsmassage. Kostnadsfri make-up ingår efteråt om så önskas.

Boka tid

Kategori: Ekologiska ansiktsbehandlingar


Anti-aging Multi Vita PHYT´S (90 min) 950:-

Hudtyp: Alla mogna hudtyper

Huvudingrediens: Vetegroddar, rosmarin, timjan, cypress, hasselnöt, citron, vitamin E

Resultat: Anti-aging, åtstramning och cellförnyelse

Beskrivning: En stärkande multivitaminbehandling fullpackad med kraftfulla aktiva ingredienser för att bekämpa ålderstecken. Denna anti-agingbehandling har en krämig, sammetslen konsistens med en delikat kryddad doft. Efter rengöring och mild peeling genomförs massage med värdefulla anti-aging oljor. En åtstramande behandling där hudvävnaden stimuleras, återupplivas och de cellulära utbytena förnyas. Masken som används är intensivt avkopplande. Kostnadsfri make-up efteråt (valfritt).

Boka tid

Kategori: Ekologiska ansiktsbehandlingar


Anti-aging Soin d´O PHYT´S (75 min) 795:-

Hudtyp: Mogen fet hy

Huvudingrediens: Vetegroddar, patchouli, geranium, hasselnöt, vitamin E

Resultat: Anti-aging, glansfri

Beskrivning: Denna ansiktsbehandling lämpar sig för en mogen olje-benägen hud och ger effekt av toning och uppfräschning tack vare en energisk samverkan mellan varmt och kallt. Efter rengöring av huden, tar Préludes 108 aktiva värme över och sätter igång cirkulationen och huden absorberar de aktiva ingredienserna. Den anti-rynkmassage som utförs med användning av serumet Cytyl bidrar till att huden slappnar av samtidigt som den stimuleras i positiv bemärkelse. Huden behandlas med en uppfriskande ansiktsmask innan ansiktskräm appliceras. Resultatet blir en glans-fri och glödande hy. Kostnadsfri make-up efteråt (valfritt).

Boka tid

Kategori: Ekologiska ansiktsbehandlingar


Anti-aging Oligo Vital PHYT´S (75 min) 750:-

Hudtyp: Mogen torr hy

Huvudingrediens: Vetegroddar, acacia kollagen, hasselnöt, vitamin E

Resultat: Anti-aging, fuktgivande

Beskrivning: En anti-agingbehandling för mogna, torra hudtyper. Denna närande ansiktsbehandling har utformats speciellt för känslig hud som saknar fukt. Det första steget innebär att rengöra huden och applicering av kanelkoncentrat för att stimulera huden för förbättrad effektivitet. Därefter utförs en anti-rynkmassage med väl utvalda oljor. Slutligen ger acaciakollagenmasken total komfort och är fylld med anti-agingegenskaper. Ansiktskrämen som appliceras i slutet av behandlingen ger fukt till huden som håller hela dagen. Resultatet blir en strålande vacker hy som fått nytt liv. Kostnadsfri make-up efteråt (valfritt).

Boka tid

Kategori: Ekologiska ansiktsbehandlingar


Balanserande Soin Equilibre PHYT´S (70 min) 640:-

Hudtyp: Normal till torr hy

Huvudingrediens: malve, lotus, aloe vera, vegetabiliska oljor, bivax, vitamin E

Resultat: Fuktgivande och skyddande

Beskrivning: Denna ansiktsbehandling är utformad för att ge näring och skydd för normal till torr hud tack vare en kombination av närande ingredienser som syftar till att bevara hudens hydrolipidicfilm. Behandlingen inleds med mild rengöring som följs av en delikat peeling som befriar huden från dess döda celler. Därefter appliceras serum, vilket frigör dess fulla effekt tack vare en speciell ansiktsmassage som kombinerar avslappning och komfort. Behandlingen avslutas med ansiktskräm. Kostnadsfri make-up efteråt (valfritt).

Boka tid

Kategori: Ekologiska ansiktsbehandlingar


Balanserande Soin Equilibre PHYT´S (70 min) 640:-

Hudtyp: normal till fet hy

Huvudingrediens: eukalyptus, niaouli, patchouli, pelargon, petitgrain , vitamin E

Resultat: renande och skyddande

Beskrivning: Denna ansiktsbehandling är avsedd att rena och skydda normal till fet hud med en cocktail av särskild rengöring och sammandragande aktiva ingredienser som harmoniserar hyn. Behandlingen börjar med mild hudrengöring följt av en peeling fas för att ta bort talg och orenheter. Den speciella serummassage som följer erbjuder huden en kombination av aktiva ingredienser, vars effekt optimeras under masken som sedan tillämpas. Behandlingen avslutas med en skyddande ansiktskräm. Kostnadsfri make-up efteråt (valfritt).

Boka tid

Kategori: Ekologiska ansiktsbehandlingar


Renande Soin Eclat Immediate PHYT´S för män (60 min) 650:-

Hudtyp: Män

Huvudingrediens: Mint, ginseng, kamfer

Resultat: Renar och ger energi

Beskrivning: Detta är en syresättande och avstressande behandling som passar alla manliga hudtyper. Behandlingen inleds med rengöring följt av peeling och mask, ansiktsmassage och avslutande kräm.

Boka tid

Kategori: Ekologiska ansiktsbehandlingar


Ögonbehandling Sublime PHYT´S (40 min) 495:-

Hudtyp: Ögonkonturen – alla hudtyper

Huvudingrediens: Fytosanitära actif regard complex

Resultat: Minskar mörka ringar och påsar under ögonen och ger fukt

Beskrivning: PHYT´S professionella kompetens, bara för dina ögon. Behandlingen består bland annat av ett koncentrerat serum med aktiva ingredienser och en avdragbar emulsions mask. Ögonkonturen blir omedelbart avslappnad och fräsch, samtidigt som mörka ringar och påsar minskar.

Boka tid

Kategori: Ekologiska ansiktsbehandlingar

crea-aquaphyts-cabine-2_1441612016

Ansiktsbehandling med Aquaphyts

 

 

 

 

 

Layout mode
Header mode
Custom Theme Skin
Patterns Background